De 2 største fejl du kan lave på Instagram

Instagram er ikke noget nyt socialt medie, men alligevel kan man stadig blive overrasket over, hvor kort vejen kan være fra komplet anonymitet til celebrity-status på dette visuelt orienterede medie. Er du fotograf med et særligt blik på verden, er du madblogger med en evne til at style mad, eller ser du bare skidegodt ud, så kan Instagram katapultere dig fra en kælderlejlighed til alverdens catwalks og magasin-covers.

Det er ikke underligt, at virksomheder også gerne vil have en bid af kagen. Forestil dig at have millioner af følgere, der savler over billeder af mennesker, der bruger dine produkter. Og det lyder besnærende nemt – man skal jo bare bruge et kamera og en Instagram-profil, så er min gang med at blive den næste hotte Instagram-virksomhed, der ligesom Airbnb eller magasinet Kinfolk stort set ikke behøver at bruge penge på at promovere deres opdateringer.

Men måske kræves der alligevel lidt mere end et kamera og en Instagram-profil…

Kast et blik på et tilfældigt udvalg af danske virksomheders Instagram-profiler, og du vil se, at langt de fleste har et par hundrede eller tusinde followers – sådan nogenlunde svarende til antallet af

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL