En guide til jagten på bloggere og youtubere til dit brand

Hvordan finder jeg den perfekte influent til mit brand? Alle kneb gælder i jagten på en af de stærkeste former for markedsføring. Anette Damgaard Skrumsager deler har ud af sine tips, tricks og erfaringer inden for området.

Vi omtaler ofte de mindre influencers som mikro, men efter min mening er den kategorisering helt i hegnet. Mikro betyder en milliontedel af en enhed, men dine ambassadører har jo en MEGET højere. Og det vidste du vist allerede godt, ikk’? Ordet ambassadør har derimod en meget mere korrekt – og spiselig - betydning. Og så lyder det også bare lidt federe at præsentere ens ambassadør-netværk for chefen sammen med de større influencers.

Mikro, makro og mega influencers

Man kan allerede nu spørge sig selv, om undertegnede går en anelse for meget op i terminologien, når ordet mikro kan skabe så stor irritation, i stedet for blot at se det holistiske billede af begreberne; mikro, makro og mega influencers. Vi kategoriserer jo blot størrelsen af influencere, så vi ved, hvor grænsen går for antallet af followers. Og ja, måske går forfatteren for meget op i dette ordkløveri. Måske. Men

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL