De 8 vigtigste områder på CMO'ernes to-do-liste i 2019

Det er fristende at bruge superbrands som sine ledestjerner inden for branding og marketing. Men C20- og S&P500-virksomhederne har meget lidt at gøre med den virkelighed, der eksisterer for de fleste CMO'er i Danmark. En ny rapport fortæller, hvad de har på agendaen hos marketingledere ikke mindst i BtB virksomheder - og hvordan de ser på deres styrker og svagheder.

Kampagner fra verdens største marketingdrevne firmaer som Apple, Nike og Coca Cola danner grundlag for best practice, og de bliver referencer for marketing cases i det hele taget. Lige som de store budgetter fylder medierne, så vi alle sammen kommer til at debattere Arla's kampagne for "Mælk uden mælk" og frivilligt ser Momondos "The DNA Journey" på Youtube igen og igen.

Men er det i virkeligheden (lidt) spild af tid forde fleste virksomheder at forholde sig til Apple, Nike og Coca Cola? Det korte svar er, ja!

CMO'ens virkelighed

Rapporten "CMO'ens udfordringer og vigtigste agendaer" fra Sunrise og UserTribe giver indsigt i den virkelighed, de fleste virksomheders marketingafdeling lever i til hverdag. En virkelighed uden grandiose reklamefilm eller strategiske projekter. Og en hverdag, hvor det primært er driften og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL