Reklamemand og filminstruktør Søren Fauli fortæller om sit arbejde med kampagner, der har skabt stærke brands. Fra Kim’s og Wupti til Ekstra Bladet og til det seneste mesterværk, succeskæden Normal.

Enfant terrible i kunstnerkredse, wonderboy i reklamekredse. Søren Fauli er i en kategori for sig selv i Danmark. Med kultfilm som De Skrigende Halse, teaterstykket Fiaskospiralen på Dr. Dante og kampagner for snesevis af danske detailvirksomheder på sit CV, har manden med de mange kreative kasketter mere end nogen anden sat sit aftryk på vores nyere kulturarv. En torsdag i april 2018 åbnede Fauli døren til troldmandens værksted til en snak med Market community om kampagner med gennemslagskraft.

Set i bakspejlet blev Søren Fauli’s fremtidige skæbne som reklamemand beseglet allerede i hans opvækst: ”At vokse op på Frederiksberg i 70’erne var en indoktrinering i marxisme, og jeg oplevede, at amerikanske film med Clint Eastwood og Charles Bronson-film vist på Vesterbrogade, nærmest var værre end porno, siger han og fortsætter:

”Reklame var heller ikke comme il faut. I folkeskolen lærte vi, at reklamefolk er kapitalens lakajer, der prøver at hive penge ud af lommen på dig. Jeg husker for eksempel en Jolly-Cola reklame med et billede af en ung

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL