Efter Facebook-algoritme ændring: Sådan skaber du effekt med dit content!

Facebook indledte 2018 med at offentliggøre, at de ændrer algoritme. Fremover prioriteres opslag fra familie og venner højere end indhold fra virksomheder og medier. Algoritmeændringen er under implementering og konsekvenserne kan være svære at forudsige. Men mange af os har sandsynligvis oplevet et fald i Facebooksidens organiske reach allerede. Er det ensbetydende med, at indholdsproduktionen til Facebook således bør standses? Umiddelbart nej. Det gode indhold er vigtigere end nogensinde. Til gengæld er det tid til at nytænke, hvordan der udgives content på Facebooks platform for at nå den ønskede effekt.

Er du med til at planlægge social medie-strategier, eller administrerer du en virksomheds Facebookside, har du måske hørt om Facebooks ændring af algoritmen, som blev offentliggjort i januar 2018.

Algoritmeskiftet vil ifølge Zuckerberg og co. føre til et fald i gratis visninger af det indhold, som virksomheder og medier udgiver på deres Facebookside. Bedre kendt som den organiske rækkevidde. Dermed lader det til at blive sværere at nå bredt ud med sit indhold på verdens største sociale medie. Hvad gør man så?

I kølvandet på Facebooks algoritmeændring er spørgsmålet, hvordan vi som social medie-ansvarlige

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL