Slip for al besværet, når du arrangerer webinarer og seminarer!

Hvis du arrangerer seminarer eller webinarer, har du sikkert oplevet, at praktikken omkring invitation og tilmelding fylder mere, end mange tror. Men med en god platform kan du gøre det meget lettere. Her er nogle af de ting, du med fordel kan kigge efter.

Når man arbejder professionelt med seminarer og webinarer som en del af ens onboarding af nye kunder, er det vigtigt, at man også arbejde effektivt. Så praktikken ikke står i vejen for at skabe de resultater, der er meningen med det hele.

Efterhånden som vi hos Marketcommunity har arrangeret flere hundrede webinarer og seminarer, har vi udviklet en teknologi, der ikke gør det nemmere og mere bekvemt. Og som samtidig er et værktøj, du kan bruge til at skaffe flere, relevante leads.

Her er de tanker, der ligger bag. Og de funktionaliteter, du efter vores mening skal gå efter i en platform, uanset om det er Marketcommunity eller en anden:

Det skal være nemt at lægge en ny event ind

Teknologien skal ikke være en opgave i sig selv. Den skal være så nem at bruge, at du kun skal bruge få minutter første gang,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL