Et dansk brand på den internationale scene

Det handler jo ikke bare om lys. Men om noget på en gang så jordnært og samtidig højtravende som en bagvedliggende filosofi og et udgangspunkt i det overordnede hensyn til både omgivelser, æstetik og mennesker. Market fik sig en snak med administrerende direktør i Louis Poulsen Lighting Peter Thorsen og kommunikationschef Marie-Louise Dunker om eksporten af noget, der i mange henseender er meget dansk.

Peter Thorsen har været administrerende direktør for Louis Poulsen Lighting i ca. 4 måneder og tager netop i disse dage hul på afsløringerne af en ny strategi for virksomheden. Der er ting i strategien, han endnu ikke kan røbe for offentligheden, men han har indvilget i en snak om virksomhedens mere principielle udfordringer. Vi starter med overblikket over, hvordan virksomheden har etableret sig rundt omkring i verden:

I er blandt de ti største leverandører på det professionelle belysningsmarked i Europa og en af de tre førende udenlandske leverandører i USA. Louis Poulsen Lighting har repræsentationskontorer i Dubai og Moskva og datterselskaber i Japan, USA, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Schweiz, Holland, Frankrig og England. Hvorfor er denne model valgt for jeres internatonale tilstedeværelse?

Peter Thorsen: "Vi har en del

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL