Hvis du ikke fatter hvad du sælger

Hvordan vil du gøre min tilværelse bedre, hvordan vil du overvinde mine skeptiske parader og berige mig?

Telefonen ringer, en lang snak tager sin begyndelse, stolpe op og stolpe ned. Jeg er jo en flink mand, så i en kort pause i talestrømmen, spørger jeg: "Hvad er det egentlig, helt præcist, du vil sælge? Og hvorfor er det interessant for mig?" Nok en tur op og ned af stolperne. Vi ender med at aftale et møde - mindre kunne ikke gøre det. Og så er det, jeg ikke kan lade være med at tænke, kunne det ikke gøres mere præcist. Kan du?

Find 3-4 ord

Prøv for sjov skyld at sammenfatte i 3-4 ord, hvad du sælger. Det er jo i grundet det, der skal drive international markedsføring og for den sags skyld også dit salg gennem forhandlere, hvad enten det er direkte sælgere, distributører eller en supermarkedskæde. Det er sjældent, at de giver sig tid til at læse gennem digre manualer for at forstå, hvad du vil sælge eller holde timelange møder. Så du har brug for en Mission - noget som lynhurtigt forklarer dine fortræffeligheder - så kan det være,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL