Sådan fik Danisco ny visuel identitet

Da Corporate Design Manager Susanne Gylstorff kom til Danisco i 2005, handlede designarbejdet primært om at udarbejde præsentationsmaterialer ad hoc. Men i 2006, da ledelsesagendaen skiftede, og en Ph.d.-afhandling synliggjorde Daniscos uudnyttede potentiale i arbejdet med visuel identitet, startede en spændende rejse med at udvikle og ensrette virksomhedens design. I maj 2010 kunne Danisco introducere sin nye globale identitet, der understreger det ændrede forretningsfokus fra sukker til biobaserede ingredienser.
 De fleste tænker måske stadig på sukker, når Daniscos navn dukker op. Ser man i Daniscos historiebøger, er associationen forståelig, men sukkerdivisionen blev solgt for to år siden. I dag er Danisco en rendyrket global virksomhed, som udvikler biobaserede ingredienser til en lang række industrier – lige fra bageri, mejeri og drikkevarer til dyrefoder, vaskemidler og bioethanol.

Danisco har ændret sit forretningsfokus fra sukker og er i dag en af verdens førende udviklere og producenter af biobaserede ingredienser. I maj 2010 introducerede Danisco sin nye globale identitet, der understreger virksomhedens nye fokus.


   ”Det kræver blot et enkelt blik

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL