Influencer er det nye – men kreativiteten mangler

Flere og flere brands benytter sig i dag af influencers i deres markedsføring. Det er et space, der bliver mere og mere crowdet og det er blevet sværere for brands at bryde igennem støjen. Så, hvordan kan man som brand benytte influencers på en kreativ måde, der fremstår autentisk og troværdig?

Autencitet og troværdighed er buzzwords på manges læber i marketingsfæren – men ikke desto mindre er det kriterier, der skal opfyldes for at opnå den ønskede effekt i arbejdet med influencers og markedsføring.

Jeg ser en tendens til, at mange arbejder med influencers, ligesom de arbejder med andre former for annoncering og ser disciplinen som et fladt mediekøb- og ikke et reelt samarbejde – der mangler simpelthen et kreativt lag. Så kan man ligeså godt smide sine penge efter den store banner pakke

Så hvor skal man egentlig starte, hvis man vil benytte influencers i sin markedsføring?

Nøglen ligger først og fremmest i valget af influencers: Giver det overhovedet mening at bruge influencers ift. kampagnens målsætninger? Hermed sagt, at brands ikke bare skal gribe til influencers, blot fordi det er det nye sort.

Er der et værdi-match mellem brand og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL