Retargeting - adgang til den digitale kunderejse

Der er tale om en multistrategi og disciplin, som genererer værdi og ikke mindst mening for din forretning. Uden at dette skal være endnu et indlæg omkring digitalisering, Big Data og nødvendigheden i at få organisationer til at forstå og omfavne dette, så er det i stedet et centralt aspekt i forståelsen af værdien ved at benytte strategisk funderet retargeting; Nemlig, at data grundlæggende er essentielt for at opnå succes i jeres forretning.

Det er, for de fleste virksomheder, besværligt og næsten umuligt at finde rundt i de utallige teknologier inden for marketing samt udbydere, der er i markedet. Dog har markedsføring nået et punkt, hvor potentialet i markedet og udviklingen gør det til en nødvendighed for alle organisationer at tage stilling til, hvordan de skal udnytte mulighederne fremadrettet.

Med udgangspunkt i de digitale fodspor og datapunkter, som forbrugerne efterlader sig, så er det teknologisk muligt at strukturere og segmentere indsamlingen af data, og at automatisere aktiveringen for at sikre den rigtige tilstedeværelse på ens kunders forudsætninger.

Det, der helt grundlæggende er allervigtigst at forstå er, at teknologi ikke er løsningen i sig selv. Det handler blot om at udnytte de potentialer

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL