Hvordan kommunikerer du jeres priser, så du tjener mere?

Som vi marketingfolk ved alt om, at der ikke er en ’economic man’, som med fuld viden regner alt ud og vælger på et objektivt grundlag. Det gælder også for priser. En pris afhænger af øjnene der ser – og især den kontekst, prisen fremtræder. En pris er opfattelsen af en pris. Prisen i forhold til noget. Hvordan man kan vende det til sin fordel er behandlet i en interessant artikel af Daniel Burstein fra Marketingsherpa og MECLAPS institute. Han opregner 7 områder, som man med fordel kan kigge ind i, omkring sine priser.

De fleste virksomheder er i den situation, at hvis de kan få 1 krone mere for et produkt, slår den næsten 100% igennem på bundlinjen. Alligevel tyer mange nemt til rabat-parameteren, når de vil øge deres indtjening. Men der er attraktive alternativer, som ifølge Daniel Burstein i høj grad er værd at teste. Fordi der er tilfælde, hvor man kan fordoble sit salg, alene ved at ændre, hvornår og hvordan man præsenterer samme pris.

Derfor kan du med fordel teste 7 faktorer. Nogle af dem arbejder du ganske givet allerede med. Mens andre måske stiller spørgsmål

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL