Parken er i dag, hvad golfbanen var før

FCK lader sponserende virksomheder indgå i et netværk omkring klubben. Et netværk, hvor sponsorerne ofte trækker på hinandens kompetencer.

- Vi har en række firmaer som samarbejdspartnere - eller sponsorer. Dem bringer vi sammen under afslappede former, så de selv kan skabe en kundekontakt, fortæller FCK's og Parkens øverste chef Flemming Østergaard.

Han er ikke så glad for ordet "sponsering" om FCK's samarbejdsaftaler med over 600 erhvervsvirksomheder, fordi samarbejdsaftalerne ikke kan sammenlignes med den støtte mange småklubber modtager.

- Hos os laver vi samarbejdsaftaler til glæde og gavn for begge parter. Derfor kan jeg bedre lide samarbejdspartnere, forklarer han.

Flemming Østergaard har dog arbejdet med sponsering i en årrække.

- Jeg har selv været en stor player på markedet med hensyn til sponsorater. Jeg valgte på et tidspunkt til dels at gå væk fra den traditionelle markedsføring for i stedet at gå ind i kultur- og sportssponsering. Herhjemme gik jeg således ind i fodbold og golf; i Sverige og Tyskland i ishockey, i USA i basketball osv osv.

- Med sponseringen ville vi give kunderne nogle oplevelser i form af teater og sport og dermed skabe en anderledes kundekontakt. Den type

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL