Kreativitet starter og ender hos dig

Mange tror, at kreativitet er det, der foregår på et reklamebureau, men det er helt forkert. Al kreativitet starter hjemme hos dig selv i din virksomhed. Og hvad er så målet med kreativitet? Kort og godt at tjene – eller spare – penge.

Revidering eller paradigmeskift

Hvad er så kreativitet? Ja, der findes sikkert lige så mange definitioner, som der findes kreative mennesker. Derfor er jeg også i min gode ret til at give min opskrift. I min stærkt begrænsede erkendelsesverden er kreativitet to ting. Den første er at se på kendte ting og sætte dem sammen eller præsentere dem på en ny måde. Den anden er igen at se på kendte ting, derefter skrotte alt det kendte og finde på noget helt nyt. Det sidste bliver ofte betegnet som et paradigmeskift. Andre kalder det ”disruption“ – et brud med det kendte.


Hvem bærer faklen?

Disruption kræver meget ofte, at der er en eller flere personer, der er villige til at løbe en vanvittig risiko. Derfor er det også meget sjældent, at et paradigmeskift forekommer. På den anden side er gevinsterne også tilsvarende opsigtsvækkende, både internt i virksomhederne, over for leverandører

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL