kundeindsigtens tre gordiske knuder

Vil du have succes med din forretning, skal du kende dine kunder. Men for mange virksomheder volder kundeindsigten store problemer. De indsamler data uden formål, skaber abstrakte kundeprofiler og udnytter ikke medarbejdernes viden om kunderne. Læs hvordan du løser de gordiske knuder her.

Diverse myter og paradokser om at kunder er bevægelige mål, der i bedste fald kun kan beskrives i snapshots, har gjort det at skabe kundeindsigt til en trolddomskunst. Rigtigt er det, at virksomhedernes vej til profitabel omsætningsvækst er mere strabadserende end nogensinde. Rigtigt er det, at forretningsmæssig succes forudsætter, at man mestrer at strukturere, dele og nyttiggøre sin viden om kunderne og dermed benytter kundeindsigten til at generere profitabel omsætningsvækst. Rigtigt er det også, at varig profitabel omsætningsvækst som bekendt kun kan skabes ved at have noget at sælge, der giver værdi både for kunderne og for virksomheden - og som overgår konkurrenternes tilbud.

De fleste virksomheder oplever, at deres kunder er forskellige, og at det derfor er afgørende for konkurrenceevnen at levere en differentieret, målrettet og relevant kundebearbejdning. Alle higer efter at blive mere effektive og målrettede i arbejdet med at adressere kundernes behov og forventninger for at styrke kundeakkvisition, -fastholdelse

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL