Google-chef efter et år i Danmark: Fire tips til en bedre markedsføring på nettet

Amerikanske Martha Ivester er marketingchef hos Google i Norden og Benelux. Efter en karriere hos bl.a. Nike flyttede hun for knap et år siden til København med sin familie. Her giver hun sine tips til, hvordan danske virksomheder kan få mere ud af deres markedsføring på nettet.

For knap et år siden flyttede jeg fra USA til København, og på den korte tid er jeg allerede nået at blive ret imponeret over virksomhederne - både i Danmark og i resten af Nordeuropa. De er førende på kreativitet, brug af data og automatisering. Det ser man eksempelvis hos L'Oréals brug af dynamisk video med personaliserede budskaberfor Sugar Scrubs og IKEAs Retail Therapy AdWords-kampagne af det svenske bureau Åkestam Holst.

Virksomheder fra Benelux og Norden var også i front på dette års Google Marketing Live-arrangement (GML), der repræsenterer over 60 brands inden for detailhandel, rejser, økonomi og forbrugsgoder.

Uanset om din virksomhed er stor, lille eller nystartet, er målene for markedsføringen det samme: At nå mennesker på det rigtige tidspunkt med den rigtige besked via en naturlig, præcis og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL