Audience Specialist, Google: De små øjeblikke, der tæller

Hverdagen er fuld af små øjeblikke. En af de vigtigste forskelle på gode og dårlige marketingskampagner er, hvor god man er til at finde lige præcis de øjeblikke, hvor det giver mening for kunden at se dig. Hos Google kalder vi det micro-moments.

Vækkeuret ringer. Du har sovet dårligt, fordi vandhanen har dryppet hele natten, så du skriver til chefen, at du bliver lidt forsinket. På vej i bussen læser du nyheder på telefonen. I frokostpausen finder du en video om, hvordan man skifter pakninger i vandhaner og skriver til kæresten, at det skal du nok klare. Om eftermiddagen tjekker du lige, hvor det nærmeste byggemarked er, hvornår de lukker, og om de har de dele, du mangler. Efter at have købt ind tager du hjem og løser miseren. Som belønning forkæler du jer ved at bestille noget indisk mad.

 

I ovenstående, forenklede, eksempel er det klart, at der er nogle øjeblikke, hvor man ikke vil tales til som kunde, andre hvor man gerne vil og nogle tredje, hvor man faktisk direkte efterlyser det! Det bliver forhåbentligt nemmere at forstå, hvis vi ser på historien bagfra.

Hver til stede

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL