”Never Be Boring” - VP Anne Senderovitz fra Alfa Laval om Sustainability og Purpose i kompleks BtB

”Det tager cirka et år for en ny medarbejder af forstå hele Alfa Laval-koncernen”, fortæller VP i kommunikation Anne Kirstine Senderovitz. Således advaret gik Marketcommunity ind til en snak med VP Marketing & Communications for Alfa Lavals Food and Water division om, hvad marketing i det hele taget er, og hvad Sustainability og Purpose betyder for en kompleks BtB virksomhed.

Kan du give en elevator-pitch på Alfa Laval som virksomhed?

Alfa Laval er en 136 år gammel ingeniørvirksomhed. Gustav de Laval opfandt mælkeseparatoren, og det har man så bygget en koncern op omkring. Fra mælke- og olieseparation til energioptimering og spildevandshåndtering. Vi er en global virksomhed med flere end 17.000 medarbejdere, tre divisioner, 100 salgs- og serviceselskaber og 38 fabrikker over hele kloden. Alfa Laval beskæftiger sig med tre hovedteknologier henholdsvis varmeoverførsel, separation og væskehåndtering, altså at få alle mulige processer til at fungere bedre.

Så vores kunder er inden for en lang række brancher som mejeri, bryggeri, marine, energiudvikling, pharma, spildevandsrensning og meget andet. For man kan stort set ikke producere noget, uden at vi kan hjælpe med til at gøre

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL