Marketing er afhængig af nye samarbejdsformer

Med flere tjenester placeret i skyen, er vejen banet for mere co-creation, hvor dynamiske samarbejdsformer skaber optimale betingelser for at udføre flere og flere marketingdiscipliner på farten og på tværs af organisatoriske skel.

Drømmen om at medbringe sit kontor og betjene sine kunder overalt, er i dag en realitet, ikke et fatamorgana. Flere og flere krævende marketingdiscipliner bliver efterhånden udført med en tablet eller en smartphone i hånden, hvor tjenester i skyen giver adgang til stribevis af værktøjer og filer, uanset hvor man befinder sig.

Det er også hovedbudskabet i Microsofts forsøg på at gå planken ud med sin cloud-baserede Office 365-tjeneste, der bl.a. giver adgang til velkendte værktøjer som Microsoft Word, Excel og PowerPoint samt nye værktøjer, der er tilpasset et liv med ”kontoret under armen”.

Til de flestes overraskelse har Microsoft dog valgt at fjerne fokus på, hvad der befinder sig i skyen, og i stedet bruge krudtet på at beskrive, hvad man omtaler som den moderne arbejdsplads, hvor medarbejdere dels får kortere tid til at reagere på kundehenvendelser, men også må indstille sig på flere opgaver baseret på co-creation og samarbejder på tværs af organisatoriske skel.

Ifølge Alexander Bradley, Director

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL