Medarbejdere på marketingplanen

Hvad sker der med de danske virksomheders marketingplaner, når det går op for ledelsen, at den største barriere for forsat vækst ligger på HR-chefens skrivebord?

Mennesker er en mangelvare

Det har altid været vigtigt at tiltrække talent og sørge for at holde på gode medarbejdere. Rigtige medarbejdere bidrager til bedre resultater.

Men et er at lave en god HR-strategi og sørge for at vælge den rette profil i stakken af ansøgninger. Noget andet er den dag, der ikke kommer nok ansøgninger til, at man kan vælge den rigtige. Den dag, den flotte helside i Jyllands-Posten ikke giver en eneste henvendelse. Den dag, hvor vi i jobannoncen skriver, at vi mangler to medarbejdere, men faktisk mangler 50. Den dag, vi ikke kan tage nye opgaver ind, fordi der simpelthen ikke er hænder til at løfte dem. Den dag er i dag.

Dagen, hvor marketingafdelingen jubler over højkonjunkturens gødning på bundlinien, mens HR ser ansøgningsstakken visne hen og demonstrativt bekræfte, at der i dag kun er 2,8 % arbejdsløse i Danmark. Det svarer til 78.000 mennesker - også kaldet: slet ikke nok!

Fra aktiv til passiv målgruppe

Vi bevæger os i dag væk fra en tid, hvor virksomhederne

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL