Mobilbank på kundernes præmisser

Danske Bank lancerede som de første i Danmark en mobilbank i september 2010. I dag bruger 220.000 kunder deres smartphone til at tjekke konti, overføre penge og betale regninger. Danske Bank har fra starten spurgt kunderne, hvad de ønsker af en mobilbank, og senest har en Facebook-kampagne genereret 263 ideer til nye funktioner. Kunderne vil hellere end gerne involveres, og ifølge Peter Rørsgaard, underdirektør for forretningsudvikling i Danske Bank, er den tætte dialog guld værd, når det handler om at udvikle brugbare apps.

Et par enkelte tryk på din iPhone, Android eller iPad, og du har det fulde overblik over din privatøkonomi. Ideen om en mobilbank, så du kan gå i banken når som helst og hvor som helst, er god. Og det var Danske Bank de første til at gennemskue. I september 2010 lancerede de som den første bank i Danmark app’en Danske Mobilbank. Målet var 50.000 downloads inden udgangen af 2010. De nåede 150.000.
”Vi ramte tydeligvis et eller andet rigtigt. Folk har hentet app’en i stor stil og vil gerne anbefale den til andre. Det er fantastisk at komme ud med noget, som kunderne bliver begejstrede for – og som de

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL