Joseph Pine: Skab engagerende oplevelser til forbrugerne

Hvordan tænker fremtidens forbrugere? I virkeligheden tænker de slet ikke, men reagerer. Sådan lyder beskeden fra konsulent og forfatter Joseph Pine, der lige nu er aktuel med bogen Infinite Possibility. Virkelighed og virtual reality sammensmeltes gennem de digitale medier og tager dermed forbrugeren med på oplevelser i en multidimensional verden. MARKET talte med Joseph Pine, da han gæstede IAA Community Day 2011, for at høre, hvad virksomheder skal være opmærksomme på, når de rækker ud til fremtidens forbrugere.

Forbrugere vil altid være åbne for innovative oplevelser i det virkelige liv, men måske ligger der i dag større muligheder i at udforske, hvordan digital teknologi kan bruges til at konstruere dragende oplevelser? Digital oplevelsesøkonomi forbedrer det, der sker i den virkelige verden og simulerer virkelige oplevelser i en virtuel verden – eller udvisker helt grænserne mellem de to. Hvad betyder det konkret for morgendagens markedsføring og produktudvikling?

Joseph Pine, hvordan vil du beskrive fremtidens forbruger?

Fremtidens forbruger er her allerede. Det er én, der ønsker at få præcis det, de vil have til den pris, de er villige til at betale. Én, der søger oplevelser. Du vil i stigende grad se, at varer

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL