Marketingleder: "Du må hellere måle det rigtige forkert, end måle det forkerte rigtigt"

Med en tocifret vækst i et ellers ret fladt marked for consumer electronics vinder det danske headset brand Jabra markedsandele måned efter måned. For at få indblik i, hvordan de skaber succesen i Ballerup og på landekontorerne rundt om i verden, har Marketcommunity besøgt Senior Director for End Customer Marketing Brian Andersen til en snak om Marketing Ledelse.

Hvis vi starter med dig selv, hvorfor har du så den passion omkring marketing?

Jeg synes, at marketing ligger i et fantastisk spænd mellem forretning, strategi og teknologi. Jeg elsker at sælge, bare ikke 1:1. Marketing er i mine øjne at sælge 1:Mange. Det at kunne skalere et salg og flytte så meget, fascinerer mig. Det er en kombination af venstre og højre hjernehalvdel. Jeg elsker at skrive, det nærer hjernen. Jeg kunne godt have tænkt mig at være copywriter. Og i marketing kan man kombinere det med analyser og teknologi.

Mange har den ide, at marketing og reklame er død. I mit hoved er det ’au contraire’. Der er næsten for mange muligheder – så man risikerer at fare vild i dem. I sidste uge havde

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL