Pay per Click

Markedet for Search har oplevet en rivende vækst i budgetterne, som anvendes til denne form for markedsføring, med vækstrater på mellem 100% og 200% fra år til år. Det har skabt mange nye arbejdspladser, hvor der er en del forudsætninger for at kunne arbejde med denne form for annoncering, heriblandt et godt og indgående kendskab til den forretningsmodel, som søgemaskinerne har præsenteret. Det er ikke nok længere at 'sætte strøm til' annonceringen ved at indkøbe nogle faste tekstplaceringer på søgemaskiner - derved bliver hverken potentialet eller reklamekronerne udnyttet fuldt ud.

Search er et specialistmedie

Det er blevet mere uoverskueligt for en annoncør at annoncere på den mest effektive og økonomisk forsvarlige måde på sponsorlinks, for det involverer typisk rigtig mange forskellige produkter, budskaber og søgeord, som skal optimeres iht. de regler for annoncering, der er på den pågældende søgemaskine. Nogle søgemaskiner skal have betaling pr. visning/søgning og andre tager betaling pr. klik og endnu andre tager fast pris.

Vil det kunne betale sig for annoncøren at betale markedsprisen, og får de gode resultater af det? Det er efterhånden mere regelen end undtagelsen, at der er tracking på al online annoncering - således at annoncøren kan få

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL