12 marketing aktiviteter du måske skal prøve næste år

Skal du snart genbesøge din strategi og marketingplan? Så tænker du sikkert over, hvad du måske skal gøre anderledes næste år. For at få større effekt. For at få større kendskab. For at øge jeres salg. I mylderet af artikler om marketing er redaktionen faldet over et guldkorn skrevet af en freelance skribent, Lisa Smidt. Ikke alle hendes råd er lige relevante her i Danmark, men inspireret af artiklen er her 12 ting, du med fordel kan overveje at gøre som marketingansvarlig.

Man kan jo ikke gøre alt. Så hvad skal du gribe og gøre i? Det afhænger naturligvis af, hvad du vil opnå, og den situation I står i. Her er nogle forslag. Nogle meget konkrete, andre handler om områder, du måske skulle kigge på, fordi de bliver store i løbet af nogle år.

Tænk dit content som uddannelse af dine kundeemner

Content marketing er med god grund en af de mest udbredte aktiviteter i dag. Nogle siger jo ligefrem, at virksomheder bliver en slags forlag, der sælger produkter. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at det content, vi udvikler, er så godt som muligt. Og én af de

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL